Arbetsplatsträffar för samverkan

Av | november 13, 2020

Har du ett jobb där det ingår någon form av statliga uppdrag? Är du ansluten till något fackförbund? Om svaret är nej borde du verkligen se över ditt val. Kanske känner du att du har en så pass bra anställning och är så nöjd det bara går med ditt yrke, så att ett fackförbund bara känns onödigt för dig. Men det stämmer inte!

Att gå med i facket ger många bra fördelar och förmåner och dessutom finns hjälp att få om du någon gång skulle drabbas av arbetslöshet, även om vi inte kan tro att det skulle hända just oss själva. Dessutom kan ett fackförbund hjälpa dig i frågor kring din arbetsplats. Vi vet aldrig vilka tider som kommer framöver, så för att känna sig säker fullt ut är ett fackförbund alltid bra att kunna luta sig mot.

Arbetsplatsträffar som en typ av samverkansform kan hjälpa det lokala facket i sitt dagliga arbete.Fackförbund erbjuder även olika typer av medlemsformer beroende på vilken typ av anställning du har, eller kanske om du är student. Gå med i STs Facket idag och ta del av dina förmåner.